Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Tuinbeelden

Er komen geen producten overeen met de selectie

Tuinbeelden

Tuinbeelden

Bij Sculpturenwereld.nl kunt u een prachtig tuinbeeld kopen voor in uw tuin. Het is ook een mooi geschenk om cadeau te geven. Met een beeld voor in uw tuin wordt de tuin bijzonder opgefleurd. Een tuinbeeld straalt luxe uit en geeft u tuin net dat stukje extra. U creëert meer sfeer in uw tuin en uw tuin krijgt direct een nieuwe look. Onze beelden symboliseren een bepaald gevoel. Door dit beeld te geven of uzelf te schenken, kunt u dat gevoel in uw tuin plaatsen. Misschien kent u iemand met een passie of groot doorzettingsvermogen. De kunstenaar heeft hiervoor een passend kunstobject gemaakt. Bekijk ons assortiment en zie wat bij u past. Een meerwaarde voor elke tuin. Een tuinbeeld kan net even dat extraatje zijn dat je tuin afmaakt. Een beeld versiert uw tuin. Bloemen en planten zullen hier omheen groeien, en komen zo extra tot hun recht. Onze beelden zijn geschikt voor elk seizoen en zijn winterhard. Wilt u een romantische tuin, een speels geheel of een moderne plek? Kies een tuinbeeld dat bij u past. Een tuinbeeld wordt dikwijls op een sokkel geplaatst. Ieder beeld komt nog beter tot zijn recht wanneer het gedragen wordt door een sokkel of zuil. Wanneer u een tuinbeeld cadeau geeft, zal dit ongetwijfeld in goede aarde vallen. Het is een gewaardeerd cadeau dat een bijzondere plek verdient. 

Tuinbeelden bestellen

Een tuinbeeld kunt u online bestellen bij Sculpturenwereld.nl. Bekijk ons assortiment en kies het beeld dat bij u past. In het bestelmenu geeft u eerst de kleur aan. Vervolgens kiest u een eventueel een bedrukking. Het is mogelijk om een tuinbeeld met gravure te leveren. Zo maakt u het beeld nóg persoonlijker. Wij verzenden binnen 5 tot 10 werkdagen. Vul de verzending en het aantal in en u kunt direct bestellen. Vraagt u liever eerst een offerte aan? Dat kan. Klik dan op de knop Offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.  

Tuinbeelden tegen een scherpe prijs

Alle sculpturen worden met de grootste zorg gecreëerd en gegoten. Een tuinbeeld is ambachtelijk handwerk. Bij het gieten van een bronzen beeld komt heel wat kijken. De kunstenaar beschikt over de nodige vakmanschap en komt zo tot een uniek eindresultaat. Bestelt u een tuinbeeld bij Sculturenwereld.nl, dan bieden wij een zo laag mogelijke prijs. Een beeld op maat is ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers via mail, chat of telefoon. Wij helpen u graag!

Bel mij terug!
Advies nodig?