Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Sculpturen over samenwerkingen

Deze sculpturen geven samenwerking weer. Denkt u bijvoorbeeld aan samen het doel bereiken of teambuilding. Heeft u een samenwerkingsovereenkomst afgesloten en wilt u dit op een bijzondere manier vereeuwigen met een beeld? Dan bent u bij Sculpturenwereld.nl aan het juiste adres. U kunt uw waardering op een zeer originele manier uiten met een beeldje over samenwerking. Een bijzonder cadeau als relatiegeschenk of bijvoorbeeld bij jubilea van medewerkers. U toont hiermee dat u prettig heeft samengewerkt en laat uw waardering blijken. Een beeldje kan ook dienen als award. Wanneer iemand een pluim verdient of in het zonnetje moet worden gezet, is het wel heel speciaal om dit te doen met een beeld. Wilt u iemand de helpende hand toesteken? En dit symboliseren met een bronzen sculptuur? Dat kan. U heeft de keuze uit een ruim assortiment dus er is altijd wel iets dat bij u past. Bij elke sculptuur wordt de motivatie van de kunstenaar toegevoegd. Zo krijgt de betekenis nog eens extra waarde. Ook als bepaalde doelen zijn behaald mag dit best bekroond worden met een beeldje. Een sculptuur over samenwerking krijgt zeker een bijzondere plaats binnen het bedrijf. Op die manier kun je ook aan klanten en bezoekers laten zien dat er een prettige samenwerking gaande is en straalt u luxe en professionaliteit uit.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 30 van 49 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 30 van 49 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Sculpturen over samenwerkingen bestellen

Bij Sculpturenwereld.nl bestelt u eenvoudig en snel uw gewenste beeldjes. U kunt de sculpturen ook laten voorzien van een gravure. Op die manier maakt u de beeldjes extra persoonlijk. Hier kunt u een tekst of uw logo op laten graveren. Ook is het mogelijk om een op maat sculptuur te laten maken. U kunt hiervoor in contact komen met de kunstenaar en uw ideeën en wensen bespreken. Als u dit graag wilt, neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor een prettige bestelprocedure. Onze kunstobjecten hebben een karaktervolle uitstraling en worden met gevoel vervaardigd. We vinden het online bestellen en ontvangen daarom extra belangrijk en zorgen ervoor dat u van begin tot eind de grootmogelijke service krijgt.

Sculpturen over samenwerkingen met gravure

Onze beelden over samenwerking kunnen wij bieden voor een scherpe prijs. De goedkopere beelden worden gegoten in een bronsbad. Ook hebben wij volledig bronzen beelden in onze collectie. Wij bieden een groot assortiment en leveren al binnen 5 tot 10 werkdagen. Uw beeldjes worden met uiterste zorg verpakt. U kunt ervan op aan dat ze goed worden verpakt. Ook kunt u de beeldjes laten inpakken in geschenkpapier. Bij meer dan 25 stuks kunnen wij ze ook laten verpakken in houten kisten. Heeft u nog vragen? Onze medewerkers helpen u graag. Wij zijn zowel telefonisch, per mail of per chat bereikbaar.