Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Geschenkpakketten


Geschenkpakketten

Onze geschenkpakketten

Voor elke gelegenheid hebben wij een uniek geschenkpakket. Zo kunt u bijvoorbeeld een beeldje samen met een wijnfles in een houten kistje cadeau geven. Geschenkpakketten zijn er in verschillende samenstellingen. Elk met zorg geselecteerd. Wijn gecombineerd met een beeldje maar bekijkt u ook eens onze collectie wijnstoppers. Deze zijn zeer uniek en bijzonder. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een topwijnpakket met een wijnstop. Op de wijnstop is een bronzen beeldje geplaatst, waarmee de wijnstop een pronkstuk wordt en die de wijnfles uniek én effectief verfraait. Denkt u bijvoorbeeld aan de sculpturen die samenwerking uitbeelden. Het is een bijzonder geschenk om te geven voor jubilea. Of om de teamspirit mee te bevorderen en te benadrukken. De luxe geschenkpakketten zijn ongetwijfeld een welkome verrassing voor uw medewerkers of relaties. Een waarschijnlijk onverwacht geschenk dat zeer gewaardeerd zal worden. De houten kistjes waarin wij onze wijn in verpakken, geven uw cadeau een luxueuze uitstraling. Een zeer bijzonder relatiegeschenk, waar nog veel over gepraat zal worden uit blijk van waardering. Wij hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van originele geschenkpakketten en goede contacten met onze leveranciers. Hét pakket voor speciale dagen.

Geschenkpakketten bestellen

Een geschenkpakket is er voor elk budget en bestelt u gemakkelijk bij Sculpturenwereld.nl. Maak het geschenk extra persoonlijk met een gravure. Met de opdruk een afbeelding of tekst kunt u uw boodschap extra duidelijk maken. De bestelprocedure op onze website is snel en gemakkelijk. Mocht u ergens tegenaan lopen, dan zijn onze medewerkers u graag van dienst. Ons streven is om u zo goed mogelijk te helpen. We doen er alles aan om het hele proces van bestelling en afronding zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen.

Versturen van geschenkpakketten

Bij Sculpturenwereld.nl worden de relatiegeschenken gratis verzonden. Onze geschenkpakketten zijn van hoge kwaliteit dus wij bezorgen het pakket met grote zorg. Wij verzenden al binnen 5 tot 10 werkdagen. U kunt ervan op aan dat breekbare producten zoals wijnflessen goed verpakt zijn zodat u deze onbeschadigd zal ontvangen. Het geschenkpakket kan ook worden ingepakt in geschenkpapier. Regel het snel en eenvoudig. U kunt met een gerust gevoel online shoppen bij Sculpturenwereld.nl. Betalen is eenvoudig én u betaalt een scherpe prijs. Door 25 jaar ervaring, garanderen wij u een fijn bestelproces. Als u nog vragen heeft, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag, per chat, mail of telefoon.